Secondary menu

SAB Accountants
Hoepelman Kappers
Restaurant Bastille

Adresgegevens

Wilhelminaplein 4
5684VK Best
Routeplanner

Telefoon

0499 464651
06 46230307

Social media

Openingstijden

maandag
19:00 - 00:00
dinsdag
19:00 - 00:00
woensdag
19:00 - 00:00
donderdag
19:00 - 01:00
vrijdag
14:00 - 03:00
zaterdag
14:00 - 03:00
zondag
14:00 - 00:00

Café-Zaal Marktzicht

Café-Zaal Marktzicht

Marktzicht Best: een thuis voor iedere partij!

“De aanspraak van mensen, met een zachte g”

In het Brabantse Best, nabij Eindhoven, tref je in Marktzicht de ervaren, enthousiaste uitbaters Patrick en Annemarie van Dijk. Met een zachte g, een frisse, open blik en met service, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel zorgen zij ervoor dat mensen krijgen waar ze recht op hebben: een geslaagd feest, een passende koffietafel of een knallend optreden. Naast het organiseren van feesten en partijen, biedt Marktzicht ook een thuis aan muzikale bands en andere verenigingen. Repetities, bridgedrives, bruiloften, buurtfeesten… het bruist bij Marktzicht, gezellig!

Bovenstaande tekst zou zomaar het begin van een krantenartikel kunnen zijn. Het zijn echter woorden die wij in ons café regelmatig terug horen, via mond-tot-mondreclame of rechtstreeks aan ons. Woorden, die ons heel wat waard zijn…

Een feest zoals u het wilt

Een feest moet een feest zijn, een feest of happening zoals u die in gedachte heeft. Met een flexibel in te richten zaal en een servicegerichte instelling doen wij er alles aan om uw feest, optreden etc. tot een succes te maken.  Bij Marktzicht zorgen wij ervoor dat u weet wat u mag verwachten. Wij denken graag met u mee; zowel wat de mogelijkheden als de prijsstelling betreft.

Een kijkje in onze keuken? Dat mag!

Bij een feest hoort een hapje en een drankje. De drankjes verzorgen wij; de hapjes… dat is een ander verhaal. Wij gaan graag voor u in onze keuken aan de slag, maar zelf hapjes meebrengen mag ook! Kortom: in overleg is er veel mogelijk.

Toegankelijk

Marktzicht is eenvoudig te bereiken onder telefoonnummer 0499-464651 en 06-46230307. Daarnaast is niet alleen onze locatie makkelijk te bereiken, ook onze prijzen zijn toegankelijk.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt hier een bericht voor ons achter laten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Café-Zaal Marktzicht is te vinden in de rubriek(en) Cafés en met zoekwoord(en) flexibel, goed bereikbaar, openbaar vervoer, parkeerplaats, service, zaal, zaalhuur, zalencentrum

Café-Zaal Marktzicht op de kaart

Javascript is required to view this map.
Gerard Kup
Van Nunen Interieurbouw
Wil van Laarhoven
Like textielbedrukking - opmaak - opmaak
Van Kemenade
Vriens Horeca Service
PLUS Erwin Kenter
Het Klaverblad
Dansschool Batico
Restaurant Il Gusto